2015. június 6., szombat

#5 Flash tattoo vagyis magyar nevén Aranytetoválás



Kezdjük ott, hogy mi is az az Aranytetoválás? Az aranytetoválás egy testbarát anyagból készült tetoválás ami csak egy kis vizet igényel a feltevéséhez. Nagyon ideális nyárra, fesztiválokra, bulikra, strandra és ha jól tudom most már olyat is készítenek ami hologramos és világít a sötétben. Tökéletes kiegészítő mindenhova, ékszerek helyett is hordhatjuk és ezek mellett újra kicsit gyerekeknek érezhetjük magunkat bennük, hisz mindenki emlékszik arra, mikor kiskorunkban a rágót csak a benne lévő meglepetés tetoválás miatt vettük meg. Én személy szerint is nagyon szeretem őket, olyan sok minta van mindenféle színekben, a legjobb benne, hogy szinte bármilyen mintában találsz belőlük és bármikor változtathatod a kedved szerint.

Használatukat leírom egyszerűen:
1.Vágjuk ki a kívánt mintát a lapról
2.Tisztítsuk meg azt a területet amire a tetoválásunkat szeretnénk feltenni, ne legyen zsiros,olajos
3.Távolítsuk el a védőfóliát a levágott mintáról
4.Helyezzük el tetszőlegesen a mintát, vigyázzunk azzal, hogy nehogy fordítva rakjuk fel őket
5.Egy kis vattát vizezzünk be és finoman vigyük fel a papírra(túl sok víz esetén a tetoválás nem jön le ezért vigyázzunk vele nagyon)
6.Várjunk kb. 20-30 másodpercet majd óvatosan nézzük meg, hogy levált-e a matrica, ha igen akkor távolítsuk el a papírt óvatosan, ha nem akkor rakjunk rá még egy pici vizet ha szükséges és várjunk még vele

Feltevés után kb. 4-6 napig maradnak fent. Ha el szeretnénk távolítani akkor használjunk olajat, testápolót vagy bármilyen krémet amivel ledörzsöljük. SOHA ne használjuk sérült bőrfelületen, szemen, nemi szerven vagy környékükön és nem szellőző hajlatokban.

A legjobb minőségű és kinézetű aranytetoválások a www.kokoon.hu-n találhatjátok, én is őket választottam. Hatalmas választékuk van a fehér tetoválásoktól a hologramos tetoválásokig és emellett EOS termékeik is nagyon jók és árban is ők a legjobbak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése